Tuesday, 19 November 2013

CARA MUDAH UNTUK EDIT FORMAT PDF

Assalamua'laikum.

Umum sedia maklum yang format pdf memang x boleh di ubah/pinda. Beat akan perkenalkan laman web nih yang boleh mengubah tanggapan tersebut. Fillanypdf.com adalah laman web yang dimaksudkan. Contain simple menus yang memudahkan korang edit sebarang format PDF secara online.





































Klik done bila selesai edit dan dokumen korang akan terus di download ke pc. Simple as that.
Ada banyak online web yang memberi perkhidmatan seperti ni dan salah satunya korang boleh try freeonlineOCR.

12 comments:

  1. nice sharing.. nak guna ni takyah daftar ye? sbb malam betul nak daftar2 ni hehe

    ReplyDelete
  2. ha.. pas ni senang le. pernah jugak that day komputer tak boleh baca format PDF . sampai kena suruh member tulun view kat office nya.

    thanks sharing

    ReplyDelete
  3. Thanks for info ni. Senang la pas ni nak edit-edit file .PDF :-)

    ReplyDelete
  4. perkongsian yang baik.. lepas ni senang nak edit file PDF..

    ReplyDelete
  5. Thanks Beat for info..kadang-kadang memang ada problem dengan PDF file...zip/unzip pun sama...

    ReplyDelete
  6. tq for info bro..
    memng tercari2 benda mcm ni..
    susah nak edit bnda dlm format pdf...
    nice sharing :)

    ReplyDelete
  7. Nice info :) Nad memang tak pandai sgt benda-benda camni

    ReplyDelete
  8. Hello to every , as I aam in fact eager of reading this webpage's post to
    be updated regularly. It contains pleaqsant material.

    Feel free to surf to my page déMénagement martin sherbrooke

    ReplyDelete
  9. tips jitu, jadi mudah edit pdf
    thanks ya...

    ReplyDelete
  10. Tq.... saya selalu buntu juge nak tukar pdf ni... japgi try , banyak gak nak kene tukar

    ReplyDelete