Tuesday, 16 October 2012

Aplikasi Gangnam yang FUNtastic!

Salam,

Gangnam style got famous out of nowhere kan? Terbaru korang boleh try this fun online apps yang membolehkan korang menggayakan Gangnam menggunakan wajah korang atau sesiapa saja. Nawfal menjadi mangsa terbaru saya..haha. Boleh tengok aksi Nawfal di sini

Jom try this fun apps for yourself. Klik sini





21 comments:

  1. haha, macam-macam. Tapi tak tahu kenapa, Mieya tak suka dengan gangnam style nie.

    ReplyDelete
  2. Heh..korea ni pandai market kan bahasa mereka.

    ReplyDelete
  3. Pok nik pandai joget lambak jer.. Gangnam Style tak boleh buat dah..sakit pinggang..

    ReplyDelete
  4. Teringat PSY pakai kasut tak de stokin joget lagu ni heee...

    ReplyDelete
  5. pengaruh bsar tul gangnam ni..

    ReplyDelete
  6. koreo bangga dgn lagu dia..hehehe

    ReplyDelete
  7. haha.. PSY gagap nie.. op..op..oppa gangnam style

    ReplyDelete
  8. hahaha kelakar, nak cuba jugaklah

    ReplyDelete
  9. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

    ReplyDelete
  10. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  11. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  12. hehehe menarik juga ni. nk cuba jgk nnt

    ReplyDelete