Tuesday, 2 October 2012

Super simple youtube trick!

Salam.

Time rehat...dah makan? Saya dah makan dan sekarang tengah melayan youtube. Satu trick yang saya nak kongsi mengenai video youtube...

If korang nak replay atau forward video youtube, just hit nombor pada keyboard korang. Nombor 1 merujuk pada 10 peratus video dimainkan dan begitulah bagi nombor seterusnya. Spacebar untuk henti dan main semula.

Mouseless.

Saya tengah melayan COUPLE. haha teringat time MRSM dulu.

20 comments:

  1. ohh baru tau yg no. tu.bak gne manual jer gne mouse click...haha :)

    ReplyDelete
  2. Wahhh menariknya.. baru tau juga psl boleh guna keyboard utk reply ;D

    Couple ni mmg best, dh lama dh mereka menghilang..
    agk2 nya ad lagi ke tak lagu baru dari dorg kan? xD

    ReplyDelete
  3. Baru tahu selalu guna mouse je. Haha

    ReplyDelete
  4. oh, macam tu je? Senang nya. Lepas nie bole cuba. Btw, thanks for sharing this.

    ReplyDelete
  5. seronoknya kt opis bleh layan YT...

    kita kt opis x leh..kena block..huhu

    ReplyDelete
  6. tq 4 ur tips.. skrg br tau.. hehe.. nice bog anyway..

    ReplyDelete
  7. rindu zaman mrsm jugakk. :(

    weee. kita follow blog ni.

    ReplyDelete
  8. eee trickynyer..ahhaha. rindu zaman sekolah sy jugak.huhu

    ok..folow sini :-)

    ReplyDelete
  9. Hellllloooooo tuan rumah
    saya datang ni

    ReplyDelete
  10. wah ane baru tau nih.. makasih yh sobat

    ReplyDelete
  11. oic, cmtu ka.. bole try nanti..
    nice sharing ^^

    ReplyDelete
  12. oo senang je.. thanks share :-)

    ReplyDelete
  13. owh
    thanks 4 the sharing
    baru tau juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hans..kita serupa~..kita serupa~..hahahahaha

      Delete
  14. ye ke? tak pernah pulak tau youtube leh wat camtu.. thanx sharing =)

    ReplyDelete