Friday, 21 August 2015

FRIDAY LINK COMBO

jpg hooks

-I would definitely put this jpeg hook coat to my wishlist.

Notabag adalah kombinasi beg galas dan wallet? Gonna have it.

Phone-brella menyelesaikan masalah penggunaan handphone dan payung ketika hujan.

- IKEA merekabentuk perabot menggunakan kertas sepenuhnya.

- Just wondering where was MH370. Alfatihah.

- Kucing ni buat saya rasa nak tumbuk ja muka dia...hehe. made me smile.

- Saya rasa ini adalah seni grafiti yang terpanjang!

- these self push walker would be for him. Happy upcoming birthday!

- Mahal jugak alphaberry ni. Sesuai untuk 4 years old and below toddler saya rasa.


11 comments:

  1. Perghhh cool entry . Phone bella n hock tu mmg smart.

    ReplyDelete
  2. Perghhh cool entry . Phone bella n hock tu mmg smart.

    ReplyDelete
  3. menarik idea penyepit dan hook tu..yang kucing tu lawak kot..haha

    ReplyDelete
  4. paling suka hook coat.. grafiti tu mcm agak fail dia capture the pic..

    ReplyDelete
  5. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  6. Hook tu nmpak cool. Boleh klip gambar buah hati . Hehehe

    ReplyDelete