Friday, 14 August 2015

SAYA SETENGAH SUKA MATEMATIK!

Salam.

just how much do you like math? Mesti ramai yang suka kan? haha...
PHOTOMATH Apps  membolehkan kita 'snap' sebarang soalan matematik dan dapat instant result and steps. Pretty cool.






11 comments:

  1. owhh..canggihnya skarang..
    bru tahu ada app ni...
    tq for sharing

    ReplyDelete
  2. owh really?
    klau wujud aplication ni masa aku stdy
    sumpah aku leh score soalan mate.. yg susah tu..
    canggih masa skrg tec!

    ReplyDelete
  3. Mahu putih dan jadi Gebu? Ikuti tips menarik disini Pemutih Semulajadi

    ReplyDelete
  4. hahaha, canggih dude, alahai CP paling gerun ngan matematik apatah lagi matematik tambahan, hehe

    ReplyDelete
  5. Line slow plak nk bkk vdeo..huhu amboii klu bawak masuk exam ni best ni...hahha

    ReplyDelete
  6. gile hebat,, dasyat lor.... erm.... klu x dpt msk exam pn xpa.. dpt siapkan keje skolah n asgmnt pn dh berbaloi2. hehehhe

    ReplyDelete
  7. haha baru sy tau ada benda ni, hebatlah kalau ada gini best hehe tak susah otak sy mengira haha

    ReplyDelete
  8. suka maths tapi tak begitu minat, erm macam mana tu... salam ukhwah dari anajingga.com

    ReplyDelete
  9. Ai bahaya gak program mcm ni..nati budak2 seludup bw hp masa exm.matematik.. ai.. tapi kalau utk sesi semakan latihan, mmg cool la bila ada apps mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya guna masa anak saya tanya soalan math. baru dia cakap 'fuh, ayah hebaaaat'..padahal..

      Delete