Thursday, 20 June 2013

CARA MUDAH UNTUK TUKAR VIDEO YOUTUBE KEPADA FORMAT MP3.

Salam.

Korang pernah hadapi kesukaran menukar format video youtube kepada format mp3? Terdapat satu teknik mudah yang membolehkan korang convert video korang tanpa masalah.

1. buka video youtube pilihan korang. Beat pilih Coldplay : Dont panic (amazing song)



2. Tambahkan perkataan 'listento' sebelum youtube di URL






























3. Klik pada 'go'
































4. Klik pada link seperti di bawah.
































5. Siap. Enjoy your Youtube Mp3.























Selamat mencuba.

19 comments:

  1. APa kelebihannya DF tukar kpd MP3

    ReplyDelete
  2. da try...jadik....hehe kalau nak download jadi mp4 cemane ek?

    ReplyDelete
  3. wah hebat tutor...tapi nampak simple dan senang je...hihi...insyaAllah cik akak cuba :)

    ReplyDelete
  4. chantekk gak tu.. snang nk guna as soundtrack..hehe

    ReplyDelete
  5. ade jgk downld o9 lepas tu bru convert ke mp3 gune software lam laptop ni..
    hm ni slh satu cra len yg blum gune lg..hehe..thanks share.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Oii short cut mendownload mp3 ni. Cuma kualiti bunyinya ok ker bro?

    ReplyDelete
  7. nice sharing.. boleh cuba nanti.. :D

    ReplyDelete
  8. oh...like that....ahhh...anyway...nice tuto! =)

    ReplyDelete
  9. terbaik la..dah lama gak cari bnda cmni :)

    ReplyDelete
  10. oooooooooooooooooo cm gini, senang je rupanya

    ReplyDelete
  11. hinggap jap sini..baca info yg berguna.. tq..lepas ni bleh dengar mcm lagu MP3

    ReplyDelete
  12. kalau video panjang lebih 1- 2 jam boleh juga ke....?

    ReplyDelete
  13. makasih akak, solusinya.... kemaren-kemaren kalau pengen mp3 dari youtube harus convert dulu

    ReplyDelete