Thursday, 20 June 2013

TIPS UNTUK MUDAHKAN HIDUP KITA.

Salam.

Tips yang boleh dijadikan panduan :

1. Mengantuk semasa memandu? Tarik nafas panjang, then tahan selama mana yang korang mampu. InsyaAllah boleh kurangkan ngantuk.



2. Rasa nak selesema? Mainkan lidah di lelangit korang. trust me. It worth it. But remember hanya untuk selesema yang baru nak jadi.



3. Korang susah nak jumpa kereta korang di shopping mall parking? ambil gambar zon parking kereta korang sewaktu sampai di shopping mall. Apa guna smartphone mahal-mahal.



4. Stress di depan komputer? pejam mata selama 3 minit dan sambung balik kerja korang.



5. Korang terpadam tab browser yang penting? tekan shift + Ctrl + T.  Its likes a pc magic!






11 comments:

  1. info yang sangat menarikkk..tak terfikir pun..

    ReplyDelete
  2. sllu buat yg parking kete..sllu amek gambar zon parking hahaha sbb mmg dulu2 sllu kena..lupa parking mn..ssh nak cari parking..yg lain2 tu t akan ikut hehe thx

    ReplyDelete
  3. menariknya.. yang no.3 tu betul juga ya.. hehe..

    ReplyDelete
  4. menarik ip ni, boleh try sebab memang biasa jadi.

    ReplyDelete
  5. Benda susah pun boleh jadi mudahkan DF

    ReplyDelete
  6. tips yg smart!!! thank's for share.

    ReplyDelete
  7. okeh. nak cuba tips no 2 lah. sebab selalu selesema. :)

    ReplyDelete