Thursday, 27 September 2012

Cara membawa barang yang banyak dan berat...


Salam, 
baru lepas pegi kedai beli susu Nawfal

Selalu jari mesti sakit bila nak angkat barang yang berat kan? boleh terseliuh jari jadinya.
So untuk jalan penyelesaiannya, ambil sebarang objek yang berbentuk seperti pen, bateri, dsb untuk digunakan sebagai pemegang plastik.

It works really well.

15 comments:

  1. Hahaha. selalu jugak buat macam tu. Takpun dukung je barang2 tu semua.

    ReplyDelete
  2. hehee..tulanh kalo semua agkat skali mau kremmm jari hehee :P

    ReplyDelete
  3. siyes? xpenah ter pk pon cara nie..maybe lepas nih kena stand-by pen lah dlm bag..hik3,

    ReplyDelete
  4. idea yg bagus ni.. mmg selalu sakit jari pun.. hihi

    ReplyDelete
  5. TQ KONGSIKAN IDEA CARA BAWAK BARANG MCM NI...

    ReplyDelete
  6. IDEA PALING BAGUS .. KAN .. KALO CAMTU .. XDE LA ASE BERAT SGT .. HEHE .. T KALO G PASAR KNE BAWAK PENSEL OR PEN LA .. HEHE

    ReplyDelete
  7. Salam...

    Bagus idea ni ye...So lepas ni Azera kena sediakan sebatang pen kemana2 sahaja ye...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

    Dijemput untuk join segmen Azera....

    [GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

    ReplyDelete