Wednesday, 5 September 2012

Pernah mengalami Deja vu ?

Salam.

Saya baru sampai ofis. Hujan lebat. Macam biasa, saya akan parking moto, tunggu lift, punch my card dan terus ke tempat kerja.

Buka pc and terus menaip :p. While couple of my friend baru sampai and they proclaim their 'Salam'. Seriously, detik yang kawan saya ucapkan salam tu saya dah pernah rasa sebelum ni. Situasi saya sedang menaip some word, di beri salam oleh kawan, memang saya rasa macam pernah berlaku.

That kind of feeling sebenarnya menarik minat saya. They call it 'deja vu'. betul? Saya pasti korang pernah mengalaminya kan? Maha Suci Allah yang menciptakan segalanya.


17 comments:

  1. Mungkin sebab mereka kerapkan beri salam agknya?
    tak pernah pula merasa dejavu.. kalau ad pun mngkin tak perasan xD

    ReplyDelete
  2. mmg slalu dirang bg salam, but bila membabitkan perbuatan saya menaip dan disapa rakan memang saya rasa dah penah alaminya.

    ReplyDelete
  3. A'ah betul tu!!saya selalu mengalami bende ni..saya fikir ini just imaginasi saje ...baru tahu yg tu deja vu..hehehe

    ReplyDelete
  4. selalu berlaku kat aku.kadang2 mesti terfikir 'macam pernah terjadi je situasi ni tapi bila ea?'

    p/s : aku ingat ko pompuan :D

    ReplyDelete
  5. sy suka dejavu..perasaannya lain.

    ReplyDelete
  6. pernah gak beberapa kali... tapi tak sure

    ReplyDelete
  7. rasanya pernah kot alami huhu

    ReplyDelete