Thursday, 20 September 2012

Lain-lain kegunaan bagi penutup botol.

Salam.

Raya dah habis...Simpul kasih banyak lagik. Nak sket?




Nyum-nyum...


35 comments:

  1. Lepas nie dah tak perlu tupperware. Jimat! Hehe

    ReplyDelete
  2. stail .. kueh ni memang rangup .. every raya buat ..

    ReplyDelete
  3. wahhh kan senang ad mcm ni xD
    tak pernah terpikir utk buat..

    ReplyDelete
  4. gilerr kreatif hehee..blh la pasni shida bt mcm tu hehee..tq ^_^

    ReplyDelete
  5. kreatif!pasni boleh la cuba guna cara ni..nice!

    ReplyDelete
  6. sgt bagus idea nih, bolehlah mencuba

    salam kenal
    BW dipagi Jumaat

    ReplyDelete
  7. dulu pernah tengok cara ni..tapi apesal entah time raya hari tu, tak terpikir langsung..haha...

    ReplyDelete
  8. wahahaha..so kreatif la!hehe

    ReplyDelete
  9. kreatifnya!! bleh la prakktikkan ni, jimat tak perlu tuperware and jimat space hhihi

    ReplyDelete
  10. berguna jugak botol mineral kosong nih ek..:)

    ReplyDelete
  11. adehhh .. x terfikir lak akk nie ;))

    ReplyDelete
  12. umah saya buat camni lah.. hubby yg buat.. hihi

    ReplyDelete
  13. wow..bg idea tuk kuih raya yg x abes nih...
    dasat idea u ..

    ReplyDelete
  14. waaa..kreatif nyer..nanti leh r tiru...

    ReplyDelete
  15. Boleh jimat..takyah beli bekas.habis mkn terus buang. Jimat duit jimat tempat..

    ReplyDelete
  16. kreatif laa.. dulu sy pnah publish en3 kerat separuh botol wt corong minyak ^^

    ReplyDelete
  17. Salam.

    Selalu ku nampak cara ni.

    Tapi..selalu jugak tak terbuat (-_-)

    ReplyDelete
  18. Wah... Baru tahu ohhh! Tips yang menarikk! ^_^

    ReplyDelete
  19. pernah tengok org buat macam ni. tapi belum pernah cuba pun lagi.

    ReplyDelete
  20. yg nie remy memang salute..... kreatif bangat!!!!

    ReplyDelete
  21. KRETIF GILE .. XPERNAH PUN TERPIKIR SAMPAI CM GINI .. CAYALAH

    ReplyDelete
  22. Wahh....tak penah terpikir pun..gasak ler ikat ngan getah, kannn...hehe

    ReplyDelete